Praktijk Orthopedagogiek Nynke Schulpen Oegstgeest

Orthopedagoog Gezondheidszorgpsycholoog BIG

NIP kinder- en jeugdpsycholoog

DOOR WIE

 

Na mijn studie Orthopedagogiek heb ik ruime werkervaring opgedaan bij het Centrum Autisme Leiden (Kinder- en Jeugd GGZ) en Cardea (Medisch Kleuterdagverblijf Margriet). Bij deze functies stond de diagnostiek van jonge kinderen, de begeleiding en behandeling van jonge kinderen en hun ouders en de afstemming tussen zorg en onderwijs centraal. Daarnaast volgde ik de postdoctorale opleiding voor Psychodiagnostiek, waarna ik mijn registratie als Gezondheidszorg-psycholoog, BIG-registratie toegekend kreeg.

 

In 2009 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Oegstgeest. Samen met de logopedisten  Eveline Leeuwenburg-Grijseels en Astrid Verheule.

Er is dan ook sprake van een intensieve samenwerking met hen (www.logopedie-oegstgeest.nl).

 

Naast mijn praktijkwerkzaamheden ben ik werkzaam als Orthopedagoog/GZ-psycholoog bij de Prematurenpoli  en het Downcentrum Nederland  van het Alrijne ziekenhuis locatie Leiderdorp.  Het betreft hierbij samenwerking in multidisciplinaire teams rondom een patiĆ«nt.

 

De praktijk is eveneens aangesloten bij ZPJeugd Holland Rijnland (www.zpjeugd.nl) . De vrijgevestigde praktijken in deze regio hebben zich hierin verenigd om adequaat te kunnen inspelen op de huidige ontwikkelingen in de Jeugdzorg en hebben als doel de zorg te optimaliseren.

drs. N.B. Schulpen-Braaksma

Orthopedagoog

Gezondheidszorgpsycholoog BIG

NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog

PARTNERS